• Тейбъл картичка -украса за чаша за сватба модел 92- Колибри пакет 50 бр тъмно синьо

Нашите тейбъл картички - номера за маса се продават на пакети от 50 броя, а изработката им започва след заплащане на капарото, описано по-долу. Ако имате нужда от допълнителни бройки се свържете с нас в момента на първата поръчка. В противен случай, ако поръчвате втори път, ще се наложи да закупите пакет от 50 броя. Свържете се с нас ако искате цвят различен от този на продукта. Стандартният срок на изработка е 20 работни дни (около 26 календарни). Ако искате по - кратък срок, моля маркирайте опцията Бърза изработка, която е 7 работни дни (около 9 календарни). Това е крайният срок, в който ще завършим вашата поръчка, изпращането по Еконт ще отнеме още време, в зависимост от работните дни на Еконт. НЕ ПРЕДЛАГАМЕ НАДПИСВАНЕ НА ИМЕНА! Имайте предвид, че в сезоните на сватби и балове сме много натоварени и това може да удължи срока на изработка или да ви откажем поръчка.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Тейбъл картичка -украса за чаша за сватба модел 92- Колибри пакет 50 бр тъмно синьо

  • Код на продукта: Колибри
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 95.00лв


Възможни варианти


Тагове: тейбъл картичка колибри, Табелки за гости, тейбъл картички, украси за чаши, украси за чаши с място за имена, сватбен прием, декорация за сватбен прием, Табелки за гости сватба, табелки за гости за парти,

Клиентите също купуват

Кутийка за сватбено подаръче модел Bag тъмно синьо

Кутийка за сватбено подаръче модел Bag тъмно синьо

Кутийка за сватбено подаръче. Може да се изработи в различни цветове. Кутийките се изработват в моме..

1.00лв

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!