Материали

Политика на нашите дизайнерски студия е да използваме най-висококачествените материали. Поради тази причина е възможно някои от вносните материали да са изчерпани заради голям брой поръчки, за което вие ще бъдете уведомени при уговаряне на вашата поръчка.

КАРТОНИ:

При поръчка ще видите две опции за картон.

  • Стандарт
  • Перла

Картоните "Стандарт" започват от 180 грама (твърдостта им е достатъчна, за да осигурят стабилност на продукта). Възможни са отклонения в цветовете, в зависимост от различните партиди на производство на самия картон, снимачни условия на нашите продукти или настройката на вашия монитор).

Картон "Перла"- в тази опция влизат всички картони с ефект "перла", картоните с цвят злато, сребро, старо злато и картоните със структура. Ние не сме производители или директни вносители на картони, така че е възможно някои от цветовете или ефектите да липсват, за което ще бъдете уведомени преди официално да приемем вашата поръчка.

ПАНДЕЛКИ:

В нашите продукти използваме панделки от сатен, органза и брокат. Ние не сме производители или директни вносители на панделки. Затова е възможно по време на сезона някои отенъци на цветовете да се изчерпат. По време на уточняване на поръчката, ние ще ви предложим най-близките до тези цветове. Възможни са отклонения в цвета между показания модел и крайния продукт, дължащи се на различна партида панделки, условия на заснемане на нашия продукт или настройка на вашия монитор.

КРИСТАЛИ: 

В нашите продукти, ние използваме много различни видове кристали- Сваровски, мъниста Прециоза, HotFix кристали и шивашки кристали. Възможно е някои цветове, големини или видове кристали да бъдат изчерпани при нас или спрени от производителя. Ако има подобни случаи, ние ще ви уведомим своевременно.

КРИСТАЛИ С AB effect: 

Кристалите с AB effect, наречени още "хамелеон" са с допълнителна обработка, която прави кристала по-блестящ и внася повече цветове при попадане на светлина върху него. Тези допълнителни отенъци се променят за части от секундата и зависят от вида осветление и околната среда, така че абсолютно невъзможно да бъдат отразени на 100% в снимка. Към повечето от нашите модели от последния сезон имаме прикачени видеа, за да придобиете представа за ефекта на кристалите. Ако модела е от стар сезон и няма видео, просто отворете продукт към който има, за да видите ефекта.

ПЕРА:

 Всички пера са от 100% естествен произход и имат различия в големината, гъстотата и оцветяването им. Перата, които ние предлагаме са два вида.

  • Лукс
  • Стандарт

Перата, вложени в повечето ни продукти, освен в букетите, са от категория стандарт, така че е възможно да имат по-голяма разлика в размерите, формата и гъстотата от тази, показана на снимките. Ако цвета и вида перо, което вие желаете да вложим в продукта ви е налично само в категория лукс, крайната цена на продукта ще се оскъпи.

ИЗКУСТВЕНИ ЦВЕТЯ:

Ние не сме производители или директни вносители на изкуствени цветя, затова е нормално всяка нова партида цветя, които ползваме да бъде с разлика в големината, вида, леки колебания в цвета спрямо продукта показан на снимката. В тези случаи, при поръчка на букет от нас, ние ще се свържем с вас и ще ви изпратим снимки на цветята, с които разполагаме в дадения момент, за да прецените дали да потвърдите поръчката си.

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!