• Сватбени чаши за шампанско с декорация от цветя сатен и кристали Сваровски в цвят пепел от роза

Красиви класически сватбени чаши с нежна украса

Височината на чашите е 26 см и са в подаръчна кутия. Декорациите са на всяка чаша, но по ваше желание може допълнително да ги свържем с панделка. Чашите са част от нашата колекция Rose Dust. Серията предлага още сватбена книга за гости, прибори за торта, бутониера за младоженец, кум или шафери, комплект вратовръзка с кърпичка и ръкавели за Младоженеца, вратовръзки или папийонки за подарък на шаферите, кристална гривна за Кумата или шаферките, булчински букет със сатенена дръжка, кутия за пари, булчински жартиер. Винаги е красиво, когато аксесоарите за сватбата са с еднаква декорация - това придава безспорен стил и класа.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Сватбени чаши за шампанско с декорация от цветя сатен и кристали Сваровски в цвят пепел от роза

  • Код на продукта: сватбени чаши в цвят пепел от роза
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 50.00лв


Възможни варианти


Тагове: Сватбени чаши, чаши шампанско, сватба чаши, сватбени чаши шампанско, сватбени чаши цена, сватба пепел от роза, сватбени чаши пепел от роза, пепел от роза

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!