• Сватбена тейбъл картичка -украса за чаша модел 5- Паун пакет 50 бр бяло

Нашите тейбъл картички - номера за маса се продават на пакети от 50 броя, а изработката им започва след заплащане на капарото, описано по-долу. Ако имате нужда от допълнителни бройки се свържете с нас в момента на първата поръчка. В противен случай, ако поръчвате втори път, ще се наложи да закупите пакет от 50 броя. Свържете се с нас ако искате цвят различен от този на продукта. Стандартният срок на изработка е 20 работни дни (около 26 календарни). Ако искате по - кратък срок, моля маркирайте опцията Бърза изработка, която е 7 работни дни (около 9 календарни). Това е крайният срок, в който ще завършим вашата поръчка, изпращането по Еконт ще отнеме още време, в зависимост от работните дни на Еконт. НЕ ПРЕДЛАГАМЕ НАДПИСВАНЕ НА ИМЕНА! Имайте предвид, че в сезоните на сватби и балове сме много натоварени и това може да удължи срока на изработка или да ви откажем поръчка.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Сватбена тейбъл картичка -украса за чаша модел 5- Паун пакет 50 бр бяло

  • Код на продукта: Паун
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 95.00лв


Възможни варианти


Тагове: тейбъл картичка паун, Табелки за гости, тейбъл картички, украси за чаши, украси за чаши с място за имена, сватбен прием, декорация за сватбен прием, Табелки за гости сватба, табелки за гости за парти,

Клиентите също купуват

Сватбена тейбъл картичка -украса за чаша модел 3- Сърце пакет 50 бр светло жълто

Сватбена тейбъл картичка -украса за чаша модел 3- Сърце пакет 50 бр светло жълто

Нашите тейбъл картички - номера за маса се продават на пакети от 50 броя, а изработката им запо..

95.00лв

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!