• Стилно гребенче украса за сватбена прическа Ivory orchid by Rosie

Нежна и красива украса за официална прическа с Кристали Сваровски, мъниста Прециоза и акрилни елементи от колекцията на Atelier Roses and Crystals

Нежно бижу за коса с прецизна изработка. Освен в цвета на снимката (слонова кост), гребенчето може да бъде изработено в бяло, розово, тюркоаз и светло лилаво. Нашите дизайнери съветват цвета на украсата да е в тон с цвета на сватбения воал, а цвета на самото гребенче-основа да е съобразен с цвета на косата ви. Към гребена може да изработим обици, колие, колие за гръб, гривна или колан със същите мотиви. Възможно е да се изработи и бутониера за младоженец. Бижуто е ръчна изработка от последната булчинска колекция Roses and Brides by Atelier Roses and Crystals. 

Всеки наш гребен се изработва по поръчка на клиента и е възможно по ваше желание да направим комбинация с кристали и в друг цвят, да удължим модела, както и да го изработим и във вариант с позлатена бижутерска тел и гребен в златист цвят. Към бижуто за коса може да си поръчате и обици, гривна,колие или колие за гръб, за да имате цял комплект аксесоари. Всички модели гребени са на дизайнерката  Rosie от студио Rosie Concept  специално за Roses and Crystals.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно

Стилно гребенче украса за сватбена прическа Ivory orchid by Rosie

  • Код на продукта: Кристална украса за коса- гребен Ivory Orchid
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00лв


Възможни варианти


Тагове: Кристален гребен- аксесоар за коса в слонова кост, гребен за булка в слонова кост, булчински бижута с кристали, прическа булка, кристален гребен- украса за коса, аксесоар за коса- гребен с кристали, дизайнерски гребен за коса, бижута за коса, абитуриентски бижута за коса, аксесоари за коса за абитуриентка

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!