Кристално сватбено сувенирче за късмет- ангелче

Нежен и красив ръчно изработен сватбен сувенир за гости за късмет.
Цената е за комплект от 6 броя. Всяко ангелче в комплекта е различен вид и е ръчно изработено от кристал, затова има малки разлики. Всички са с акцент от златен варак.

Този артикул се зарежда по поръчка, а всяка заявка за такива артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от стойността на поръчката, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Изпълняването на поръчката започва след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Сватбено подаръче за гости Ангелче кристал с позлата ръчна изработка - комплект 6 броя

  • Код на продукта: сватбено подаръче ангелче - комплект 6 броя
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 48.00лв


Продуктът има минимално количество 3

Тагове: кристални подаръчета за сватба, кристални сватбени сувенири, кристално подаръче за гости, кристални сувенирчета за спомен, сватбени подаръци за гости, сватбени подаръчета за гости, подаръче за гости на сватба, подаръци за гости на сватба, подаръци за гости за сватба, подаръче за сватба, подаръчета за сватба

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!