Дизайнерски кристален гребен за сватба и бал в цвят прасковена пудра Romantic Touch by Rosie

Нежен дизайнерски кристален гребен, който ще придаде блясък и лукс на вашата официална прическа. Кристалите са в много нежен светло прасковено-розов цвят, но можем да изработим модела и в други варианти. Моделът е асиметричен и може да поръчате удължението от страната на вашия по - фотогеничен профил.

Моля имайте предвид, че ако изберете цвят на бижутерската тел розово злато, основата гребен може да бъде златиста или сребърна, не разполагаме с гребени в цвят розово злато.

Всеки наш гребен се изработва по поръчка на клиента и е възможно по ваше желание да комбинираме с кристали и в друг цвят, да удължим модела, както и да го изработим и във вариант с позлатена бижутерска тел и гребен в златист цвят. Към бижуто за коса може да си поръчате и обици, гривна,колие или колие за гръб, за да имате цял комплект аксесоари. Всички модели гребени са на дизайнерката  Rosie от студио Rosie Concept  специално за Roses and Crystals.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно

категория: гребени-украси за официални прически

Кристален гребен за официална прическа с кристали Сваровски цвят светла праскова Romantic Touch by Rosie

  • Код на продукта: Кристална украса за коса- гребен Romantic Touch by Rosie Concept
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 50.00лв


Възможни варианти


Тагове: Кристален гребен- аксесоар за коса в прасковено, гребен за абитуриентка в прасковено, абитуриентски бижута прасковени кристали, прическа абитуриентка, кристален гребен- украса за коса, аксесоар за коса- гребен с кристали, дизайнерски гребен за коса, бижута за коса, Roses and Crystals, Rosie, Rosie Concept

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!