• Комплект две гривни за привличане на Парите с позлатен амулет Pi Xiu

Идеален подарък за младоженци и годишнина- две гривни за привличане на пари с позлатен елемент "Pi Xiu"

Комплект от мъжка и дамска гривна с позлатен амулет Pi Xiu за привличане на пари. Според фън шуй Pi Xiu е същество хибрид от няколко животни и привлича парите и късмета към притежателя си. Има цели книги с описания как да се грижите за вашия Pi Xiu, за да може той да има максимален ефект. Нашите дизайнери създадоха една уникална дамска гривна която комбинира позлатено Pi Xiu с тибетски мъниста със символи на късмета и красиви мъниста от натурален Оникс в комбинация с първокласни мъниста Прециоза. Мъжката гривна е от позлатен амулет Pi Xiu, мъниста с йероглифи за късмет, огледален обсидиан и шлифован Оникс.Бижутата идват с луксозни кутийки и инструкции как да активирате и носите своя Pi Xui. Те са идеален и луксозен подарък за годеж, младоженци, кумове или годишнина от сватба.

Елементът Pi Xiu е направен от цинкова сплав със златисто покритие. Не излагайте на вода, химикали и не го драскайте. Възможно е потъмняване с времето. Ако желаете траен елемент ви предлагаме изработените от нас Pi Xiu оргонит елементи с прах от Оникс в цветове черно, бяло или старо злато, които не се променят с времето!

Комплект две гривни за привличане на Парите с позлатен амулет Pi Xiu

  • Код на продукта: Комплект две гривни с Pi Xiu
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 120.00лв


Тагове: Pi xiu, Pi Xiu значение, гривна Pi Xiu, бижута Pi Xiu, гривна за привличане на пари, гривна за привличане на богатство, мъжка гривна, мъжки гривни, гривна за мъж, гривни за мъже, ръчно изработена гривна за мъж, ръчно изработена мъжка гривна, ръчно изработени гривни за мъже, ръчно изработени мъжки гривни, гривни естествени камъни, мъжки гривни, мъжки аксесоари, гривна хематит, гривна лабрадорит, дамска гривна, дамски гривни, гривни, ръчно изработена дамска гривна, ръчно изработени дамски гривни, гривни естествени камъни, дамски аксесоари,

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!