Комплект ръчно изработени дизайнерски бижута от полускъпоценни камъни и кристали Сваровски от серията Sea Essence by Rosie

Комплекта съчетава естествената нежност на аквамарина, преливащите се млечни тонове на лунния камък, прозрачен планински кристал, комбинирани с Сваровски кристали и мъниста Прециоза. В него са включени елегантно асиметрично колие с висулка от натурален необработен Аквамарин и метални морски кончета инкрустирани с кристалчета, гривна с регулиращ се размер и висящи обици. Гривната е подходяща за размери между XS и Xl, ако ръката ви е по - пълна, моля отбележете го при поръчката и ще ви направим по - голяма. Комплекта е част от серията на студио Rosie Concept "Sea Essence". От тази серия може да поръчате още колие за гръб, къса украса за коса, гребен и фуркети в същия стил.

Аквамарина носи чистота, обновление и сбъдва желания, лунния камък според древните предания помага за създаване на дом и семейство, пази бременните жени и младите момичета, носи спокойствие. Планинският кристал привлича късмета. Комбинацията от тези камъни е особено подходяща за булки, абитуриентки, хора на които им предстои ново начало, млади майки, учители и артисти. Особено сполучлива е за зодия Рак, както и за Риби, Везни и Близнаци.
Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат- 100% точното повторение е невъзможно

Комплект бижута за сватба и бал в цвят Тифани с аквамарин и кристали Sea Dream by Rosie

  • Код на продукта: колие, гривна и обици Sea Dream
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 60.00лв


Тагове: дизайнерски комплекти бижута, подаръчни комплекти бижута, подаръци за жена, официални комплекти бижута, комплекти бижута с перли и кристали, дизайнерски бижута и аксесоар, аксесоари за бал, бижута за абитуриентка, бижута за булка, аксесоари за булка

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!