• Гребен за булчинска прическа с кристали Сваровски модел Turquoise Bird by Rosie

Дизайнерски Гребен за сватба и други официални събития с кристали и пера в цвят тъмен тюркоаз (петрол)

Изключително изящен гребен - украса за официална прическа с кристали Сваровски и пера в цвят тъмен тюркоаз. Бижуто за коса е ръчна изработка и е част от дизайнерската серия Birds and Crystals by Rosie. 

Всеки наш гребен се изработва по поръчка на клиента и е възможно по ваше желание да комбинираме тюркоазеното с кристали и в друг цвят, да удължим модела, както и да го изработим и във вариант с позлатена бижутерска тел и гребен в златист цвят. Към бижуто за коса може да си поръчате и обици, гривна,колие или колие за гръб, за да имате цял комплект аксесоари. Всички модели гребени са на дизайнерката  Rosie от студио Rosie Concept  специално за Roses and Crystals.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100

Гребен за булчинска прическа с кристали Сваровски модел Turquoise Bird by Rosie

  • Код на продукта: Кристална украса за коса- гребен Turquoise Bird by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 56.00лв


Възможни варианти


Тагове: Кристални гребени, гребени с кристали, сватбени гребени за коса, гребени- украса за коса, диазйнерска украса за коса, гребени за кок, сватбена прическа, абитуриентска прическа, кристален гребен за кок, тюркоаз

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!