• Чаши за сватба с цветя в цвят праскова серия Blush wedding

Нежни класически сватбени чаши с красива украса

Височината на чашите е 26 см и са в подаръчна кутия. Декорациите са на всяка чаша, но по ваше желание може допълнително да ги свържем с панделка. Чашите са част от нашата колекция Blush. Серията предлага още сватбена книга за гости, прибори за торта, бутониера за младоженец, кум или шафери, комплект вратовръзка с кърпичка и ръкавели за Младоженеца, вратовръзки или папийонки за подарък на шаферите, кристална гривна за Кумата или шаферките, булчински букет със сатенена дръжка, кутия за пари, булчински жартиер. Винаги е красиво, когато аксесоарите за сватбата са с еднаква декорация - това придава безспорен стил и класа.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

 

Чаши за сватба с цветя в цвят праскова серия Blush wedding

  • Код на продукта: сватбени чаши Blush Wedding
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 50.00лв


Възможни варианти


Тагове: сватбени чаши цена, сватбени чаши в прасковено, евтини сватбени чаши, прасковени сватбени чаши, сватбени чаши шампанско

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!