• Букет за булка в бяло и тъмно синьо с 17 изкуствени рози и кристали Bleu foncé мини

Уникален булчински букет от красиви изкуствени рози

Всички наши букети се правят от първокласни изкуствени цветя и кристали Сваровски. По ваше желание, може да сменим цветовете на дръжката и панделките на букета ако имаме наличност. Може да се добавят допълнително бройки цветя, брошки, пера, кристали или перли, но това ще вдигне цената, затова моля свържете се с нас, за да уточним поръчката ви.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Букет за булка в бяло и тъмно синьо с 17 изкуствени рози и кристали Bleu foncé мини

  • Код на продукта: букет за булка Bleu foncé
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 89.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Сватбени обици в бяло и сиво синьо - Blue Dream

Сватбени обици в бяло и сиво синьо - Blue Dream

Красиви обици за булка и абитуриентка с кристали в сиво синьо и бяло Ефектни и красиви ..

32.00лв

Тагове: сватбен букет, Сватбени букети, букет за сватба, сватбени букети от изкуствени цветя, булчински букети, булчински букети с изкуствени цветя, булчински букети от изкуствени цветя, сватбени букети изкуствени цветя, сватбен букет за хвърляне, синьо

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!