Луксозна асиметрична украса за сватбена прическа на гребен от перли и кристали

Дизайнерски модел на Atelier Roses and Crystals. Украсата се закрепя с гребен в едната страна, а останалата част може да заобиколи главата като диадема или да се вплете в плитка или омотае около кок - екстравагантен модел в бяло и сребърно.

Всяка наша украса за коса се прави в момента на поръчката специално за вас и може да избирате цвета на бижутерската тел, дължината,цвета на кристалите .За да бъдем максимално близо до вашия тоалет може да изпратите снимка на нашия мейл или във фейсбук страницата ни.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Ръчно изработен уникат - 100% точното повторение е невъзможно

категория: Гребени- украси за официални и сватбени прически

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Украса за коса за булка на гребен - Silver Glam

  • Код на продукта: Кристален гребен за коса - Silver Glam
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 38.00лв


Възможни варианти


Тагове: Кристални гребени, сватбени гребени за коса, гребени- украса за коса, диазйнерска украса за коса, гребени за кок, сватбена коса, абитуриентска прическа, кристален гребен за кок, гребенче за коса за абитуриентка, гребенче за коса за сватба, гребен бижу за коса за сватба

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!